Bu prasalı börek tarifi gerçekten çok pratik görünüyor. Taze soğan ve beyaz peynirin birleşimiyle elde edilen iç harcın lezzeti hakkında merak ettiklerim var. Pırasanın kullanımı, soğan yerine geçer mi? Ayrıca, yufkaların kuru olmaması gerektiği belirtilmiş, pratikte bu durumu nasıl kontrol edebilirim? Böreği pişirirken kısık ateş önerisi de dikkatimi çekti, bu yöntemin avantajları neler? Yanında yoğurt veya ayran ile servis etmek harika bir fikir, peki yeşil salata ile sunulduğunda hangi salata tariflerini tercih edersiniz?
Bu prasalı börek tarifi gerçekten çok pratik görünüyor. Taze soğan ve beyaz peynirin birleşimiyle elde edilen iç harcın lezzeti hakkında merak ettiklerim var. Pırasanın kullanımı, soğan yerine geçer mi? Ayrıca, yufkaların kuru olmaması gerektiği belirtilmiş, pratikte bu durumu nasıl kontrol edebilirim? Böreği pişirirken kısık ateş önerisi de dikkatimi çekti, bu yöntemin avantajları neler? Yanında yoğurt veya ayran ile servis etmek harika bir fikir, peki yeşil salata ile sunulduğunda hangi salata tariflerini tercih edersiniz?
Cevap yaz