Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Etli pırasa yemeği yapmayı düşündüm ama pırasanın taze ve canlı renkli olmasının ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Pırasanın beyaz kısmının kalın olmaması gerektiği bilgisini de yeni öğreniyorum. Kıyma seçerken yağ oranının düşük olmasının lezzeti artıracağını düşünmek ilginç. Acaba yemeğin yanında yoğurt ile servis etmenin tadı nasıl olur? Yemeği yaparken baharatları kişisel tercihlere göre değiştirmek de güzel bir fikir. Kış aylarında sağlıklı seçenekler ararken bu tarifi mutlaka denemeliyim!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Etli pırasa yemeği yapmayı düşündüm ama pırasanın taze ve canlı renkli olmasının ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Pırasanın beyaz kısmının kalın olmaması gerektiği bilgisini de yeni öğreniyorum. Kıyma seçerken yağ oranının düşük olmasının lezzeti artıracağını düşünmek ilginç. Acaba yemeğin yanında yoğurt ile servis etmenin tadı nasıl olur? Yemeği yaparken baharatları kişisel tercihlere göre değiştirmek de güzel bir fikir. Kış aylarında sağlıklı seçenekler ararken bu tarifi mutlaka denemeliyim!
Cevap yaz