Bu el açması pırasalı börek tarifini okurken gerçekten de uygulamak istedim. Hamurun dinlendirilmesi ve iç harcının soğuması gibi püf noktalarına dikkat etmek oldukça önemli görünüyor. Pırasayı ve soğanı nasıl doğrayıp kavuracağım konusunda da biraz tereddütüm var; doğru kıvamda pişirmek için ne kadar süre kavurmalıyım? Ayrıca, böreklerin üzerini yumurta sarısı ile yağlamanın lezzeti artıracağı belirtilmiş, bunu denemek harika olur. Sıcak servis etmenin de önemli olduğunu biliyorum, ama börekleri pişirirken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Bu tarifin sonuçlarını merakla bekliyorum!
Bu el açması pırasalı börek tarifini okurken gerçekten de uygulamak istedim. Hamurun dinlendirilmesi ve iç harcının soğuması gibi püf noktalarına dikkat etmek oldukça önemli görünüyor. Pırasayı ve soğanı nasıl doğrayıp kavuracağım konusunda da biraz tereddütüm var; doğru kıvamda pişirmek için ne kadar süre kavurmalıyım? Ayrıca, böreklerin üzerini yumurta sarısı ile yağlamanın lezzeti artıracağı belirtilmiş, bunu denemek harika olur. Sıcak servis etmenin de önemli olduğunu biliyorum, ama börekleri pişirirken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Bu tarifin sonuçlarını merakla bekliyorum!
Cevap yaz