Pırasayı ve kerevizi bir arada kullanarak bu yemeği yapmayı denedim. Malzemelerin besleyici özellikleri gerçekten dikkat çekici. Pırasanın A vitamini ve kerevizin lif içeriği sağlığımıza faydalı. Hazırlık aşamasında pırasaları ince halkalar halinde doğramak, kerevizleri limon suyuyla harmanlamak oldukça pratik geldi. Pişirme aşaması da oldukça kolaydı, zeytinyağında soğanları kavurmak harika bir koku yayıyor. Yemeğin sonunda yoğurt ile sunmak fikri hoşuma gitti, gerçekten lezzetini artırıyor. Kış aylarında bu tür sağlıklı yemekler tüketmek çok önemli. Sizce de bu yemek, hem hafif hem de besleyici özellikleri ile kış sofraları için ideal değil mi?
Pırasayı ve kerevizi bir arada kullanarak bu yemeği yapmayı denedim. Malzemelerin besleyici özellikleri gerçekten dikkat çekici. Pırasanın A vitamini ve kerevizin lif içeriği sağlığımıza faydalı. Hazırlık aşamasında pırasaları ince halkalar halinde doğramak, kerevizleri limon suyuyla harmanlamak oldukça pratik geldi. Pişirme aşaması da oldukça kolaydı, zeytinyağında soğanları kavurmak harika bir koku yayıyor. Yemeğin sonunda yoğurt ile sunmak fikri hoşuma gitti, gerçekten lezzetini artırıyor. Kış aylarında bu tür sağlıklı yemekler tüketmek çok önemli. Sizce de bu yemek, hem hafif hem de besleyici özellikleri ile kış sofraları için ideal değil mi?
Cevap yaz