Pırasalı börek gerçekten de çok lezzetli bir seçenek. Pırasanın o eşsiz tadı hamurla birleşince ortaya harika bir sonuç çıkıyor. Pırasalı böreği yaparken en çok hangi aşamayı zor buldunuz? Özellikle pırasaları doğramak ve sotelenmesi aşamasında yaşanan zorluklar, tarifin keyfini etkiliyor mu? Ayrıca, beyaz peynir yerine lor peyniri kullanmanın tarife nasıl bir farklılık katacağını merak ediyorum. Yufkaların kat kat yerleştirilmesi de oldukça pratik görünüyor. Deneyenlerin bu tarife dair başka önerileri var mı?
Pırasalı börek gerçekten de çok lezzetli bir seçenek. Pırasanın o eşsiz tadı hamurla birleşince ortaya harika bir sonuç çıkıyor. Pırasalı böreği yaparken en çok hangi aşamayı zor buldunuz? Özellikle pırasaları doğramak ve sotelenmesi aşamasında yaşanan zorluklar, tarifin keyfini etkiliyor mu? Ayrıca, beyaz peynir yerine lor peyniri kullanmanın tarife nasıl bir farklılık katacağını merak ediyorum. Yufkaların kat kat yerleştirilmesi de oldukça pratik görünüyor. Deneyenlerin bu tarife dair başka önerileri var mı?
Cevap yaz