Kremalı pırasalı börek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Pırasaların yıkanması ve doğranması aşamasında dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ayrıca, kremayı eklerken hangi kıvamda olması gerektiğini merak ediyorum. Yufkaları rulo şeklinde sararken zorlanır mıyım? Son olarak, bu böreği önceden hazırlayıp dondurmanın avantajları hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
Kremalı pırasalı börek tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Pırasaların yıkanması ve doğranması aşamasında dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ayrıca, kremayı eklerken hangi kıvamda olması gerektiğini merak ediyorum. Yufkaları rulo şeklinde sararken zorlanır mıyım? Son olarak, bu böreği önceden hazırlayıp dondurmanın avantajları hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
Cevap yaz