Sebze çorbası tarifini okuduktan sonra, özellikle kereviz ve pırasanın bu çorbada nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Kerevizi kullanmadan önce nasıl bir tat beklemeliyim? Ayrıca, pırasayı kavururken dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı? Çorbanın son halini blender ile pürüzsüz hale getirirken, sebzelerin dokusu tamamen kaybolacak mı yoksa biraz tanecikli kalması mı tercih edilmeli? Bu tarifte baharatları eklerken hangi baharatların en iyi uyumu sağladığını da öğrenmek isterim.
Sebze çorbası tarifini okuduktan sonra, özellikle kereviz ve pırasanın bu çorbada nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Kerevizi kullanmadan önce nasıl bir tat beklemeliyim? Ayrıca, pırasayı kavururken dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı? Çorbanın son halini blender ile pürüzsüz hale getirirken, sebzelerin dokusu tamamen kaybolacak mı yoksa biraz tanecikli kalması mı tercih edilmeli? Bu tarifte baharatları eklerken hangi baharatların en iyi uyumu sağladığını da öğrenmek isterim.
Cevap yaz