Kıymalı pırasalı börek yapmak için adımları takip etmek gerçekten kolay görünüyor. Özellikle soğanı ve pırasayı kavurma aşaması, mutfağınızda harika kokuların yayılmasını sağlayacak. İç harcın hazırlanması sırasında eklenen baharatlar, böreğin lezzetini artıracaktır. Yufkaları yağlayarak kat kat dizmek, böreğin çıtır çıtır olmasını sağlıyor. Peki, böreği fırına vermeden önce üzerini yumurta sarısı ile yağlamanın yanı sıra başka bir şey yapmak gerekiyor mu? Ayrıca, yanında yoğurt ya da ayran sunmak, yemeği daha da lezzetli hale getirebilir mi?
Kıymalı pırasalı börek yapmak için adımları takip etmek gerçekten kolay görünüyor. Özellikle soğanı ve pırasayı kavurma aşaması, mutfağınızda harika kokuların yayılmasını sağlayacak. İç harcın hazırlanması sırasında eklenen baharatlar, böreğin lezzetini artıracaktır. Yufkaları yağlayarak kat kat dizmek, böreğin çıtır çıtır olmasını sağlıyor. Peki, böreği fırına vermeden önce üzerini yumurta sarısı ile yağlamanın yanı sıra başka bir şey yapmak gerekiyor mu? Ayrıca, yanında yoğurt ya da ayran sunmak, yemeği daha da lezzetli hale getirebilir mi?
Cevap yaz